در این مراسم که با اجرای بهمن هاشمی همراه بود شخصیتهایی مطرح صنعت غذا همچون جواد خدادادی پدر کیک ایران، ناصر یعقوبی مدرس بین المللی و سامان گلریز مدرس آشپزی و همچنین قنادان و تولید کنندگان کیک و شیرینی ایران و گیلان حضور داشتند.
ذوقی توانا در اولین رویداد تخصصی صنعت قنادی و شیرینی پزی به عنوان مرجع تخصصی عرضه لوازم قنادی ،آجیل ،قهوه وخشکبار در گیلان در گفت و گویی گفت: مجموعه فروشگاه های در بخش های مختلف بازرگانی ،عرضه انواع خشکبار ،لوازم قنادی ،عرقیات گیا هی،دارویی تولیدات فرآورده های پروتئینی فعالیت دارد و همواره جلب رضایت مشتریان و اعتماد سازی در سرلوحه کار ر قرار داده است.
وی یاد آور شد : فروشگاه های برادران ذوقی توانا از بدو تاسیس تا کنون همواره با عرضه محصولات با کیفیت موفق به جلب رضایت مشتریان شده است و امروزه روز برای ۵۵نفر به صورت مستقیم در استان گیلان شغل ایجاد شده است که در طرح توسعه این تعداد افزایش خواهند یافت.
وی در مورد چگونگی برخورد با مشکلات کار آفرینی گفت: کار آفرینی صداقت می خواهد اگر طبق ضوابط ورعایت قوانین بهداشتی در حوزه سلامت عمل شود ، مشکلی نخواهد داشت بلکه همه دستگاه های ذیربط اعم از تامین اجتماعی ،بهداشت ،دارایی و مالیات و… همه در یک مسیر هستند وبا اجرای قوانین درحوزه های مختلف ،خدمت رسانی به جامعه را تداوم می دهند .
ذوقی توانا رمز موفقیت را در توکل به خدا عنوان کرد و گفت:مجموعه فروشگاه های توانا همیشه به مشتریان خود وفادار و در راستای افزایش کیفیت خدمات به مشتریان تلاش می کند.
ذوقی توانا درباره اهداف برگزاری اولین رویداد تخصصی نیز گفت: بستر قنادی بستری تخصصی است و مجموعه فروشگاه های توانا با توجه به بازار هدف به دنبال ارتباط گیری با علاقه مندان متخصص در این رشته است.
وی با بیان اینکه در ابتدا با سرمایه اندک وارد بازار کار شده ات ، اظهار داشت:افرادی که با تخصص وارد بازار کار می شوند با توکل به خدا ، صبر ، تلاش و پشتکار اهداف خود را دنبال کنند تا بتوانند در مسیری که گام برداشته اند موفق شوند.
رشت شهر خلاق خوراک در یونسکو
دکتر سیدحسین رضویان رئیس کمیسیون توسعه پایدار شورای اسلامی شهر رشت دراین آیین طی سخنانی با اشاره به موقعیت رشت گفت:رشت به عنوان شهرخلاق خوراک شناسی در فهرست شبکه شهرهای خلاق یونسکو به ثبت رسید که این اقدام مهم در آذرماه سال ۱۳۹۴ صورت گرفت که در اصل ، رشت به عنوان نخستین شهر خلاق خوراک ایران انتخاب شده است.
وی یاد آور شد:در استان گیلان ۴۰۰ نوع خوراک متنوع شناسایی شده است که با عث جلب و جذب گردشگران داخلی و خارجی شده است .
محمد حسین عاقل منش رئیس کمیسیون گردشگری شورای اسلامی رشت نیز با اشاره به قدمت آشپزی گیلانیان گفت:در سفر نامه ناصرالدین شاه به فرنگ در سفر به مسکو آمده است «من در این سفر با وجود خوراکی های غربی از دست پخت حسن رشتی استفاده کردم.»
وی افزود:پس از اعلام وثبت رشت در یونسکو به عنوان شهر خلاق خوراک تاکنون تا کنون ۴جشنواره در دو زمینه برگزار شد که به ترتیب جوکول وکدو که هریک از این موارد مطالب مرتبط فراوانی دارد که دراین فرصت محدود نمی توان آنها را بیان کرد.
گفتنی است ؛در این رویداد تخصصی صنعت قنادی و شیرینی پزی؛ اساتید جواد خدادادی پدر کیک ایران، استاد ناصر یعقوبی مدرس بین المللی ، سامان گلریز مدرس آشپزی و نامی آشنا در صنعت کیک و دسر، علی بهره مند رئیس اتحادیه قنادان کشور، رئیس اتحادیه قنادان رشت، جمعی از قنادان کشورو استان گیلان و دوتن ازاعضای شورای اسلامی شهر رشت حضور داشتند.