مدیرکل جمع آوری و فروش اموال تملیکی گیلان:

سومین حراج خرده فروشی املاک تملیکی گیلان به مناسبت ماه مبارک رمضان و عید نوروز برگزار خواهد شد

مدیرکل جمع آوری و فروش اموال تملیکی گیلان با بیان اینکه امیدواریم مشارکت در این حراج خرده فروشی بیشتر شود، تصریح کرد: دوبار این حراج برگزار شده و سومین حراج طی چند روز اخیر و به مناسبت ماه مبارک رمضان و عید نوروز برگزار خواهد شد

احمدرضا موقری، اظهار کرد: تا قبل از مهرماه ۱۴۰۱ اداره کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان گیلان رتبه ۲۸ کشوری را داشت که با فعالیت ها و پیگیری‌های صورت گرفته در ۹ ماهه اول سال جاری رتبه ۱۰ در سطح کشور را در اموال منقول کسب کردیم.

وی افزود: این اداره کل از ادارات زیر مجموعه وزارت اقتصاد و دارایی است و فعالیت ما در زمینه جمع آوری و تعیین تکلیف کالاهایی است که به تملک دولت در می‌آید.
مدیرکل جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی استان گیلان تاکید کرد: از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۱ تاکنون؛ در تعیین تکلیف کالاهای متروکه در بندرانزلی ۱۷۰ ردیف کالا مربوط به سنوات قبل وجود داشت که به بهانه‌های مختلف از جمله عدم صدور مجوز و مسائل دیگر تعیین تکلیف نشده بود و با پیگیری‌های صورت گرفته امروز در بندرانزلی کلا ۳۸ فقره کالای سنواتی داریم، در گمرک آستارا ۹۲ ردیف کالا داشتیم که الان به ۲۵ فقره رسیده، در گمرک حسن رود نیز ۶۰ ردیف کالا داشتیم که الان کلا ۲۳ ردیف کالا است.
موقری با بیان اینکه از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۱ تا به امروز از ۲۰۴ فقره کالای متروکه ۱۵۷ فقره به وزن تقریبی ۵۲۳۰ تن تعیین تکلیف شد، تصریح کرد: همچنین تعداد ۵۳ دستگاه خودروی رسوبی که از سال‌های گذشته در انبارها بود در سال جاری تعیین تکلیف شدند.
مدیرکل جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی استان گیلان با بیان اینکه هیچ کالای اساسی رسوبی سنواتی در هیچ کدام از انبارهای استان گیلان نداریم، تاکید کرد: شاید این کالاها به تعداد انگشتان دست باشد که در مراحل اخذ مجوز است.
وی با اشاره به آمار عملکرد انجام شده طی این بازه زمانی گفت: ۲۰۸۴ پرونده به ارزش تقریبی ۸۲۹ میلیارد تومان تشکیل شده و طی این مدت از این میزان پرونده تعداد پرونده‌هایی که فروخته شده ۱۰۳۷ پرونده بودند، آمار پرونده‌های امحا شده هزار و ۱۲۶ پرونده، ۳۲ پرونده اعاده، ۲۳۹ پرونده برائت صادر شده و ۵۱ فقره پرونده واگذار شده و جمع کل پرونده‌های تعیین تکلیف شده در این دوره‌ ۲۴۸۵ فقره بوده است
موقری با اشاره به اینکه درصد فروش ما نسبت به سال مشابه ۸۱۱ درصد بوده، تصریح کرد: در راستای اموال غیرمنقول طی این مدت از اول مهرماه سال ۱۴۰۱ تا دهم اسفند سال جاری توانستیم ۲۱ میلیارد ریال فروش داشته باشیم که این‌ اموال غیر منقول دو پلاک زمین در آستارا بود که به فروش رسیده است.
مدیرکل جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی استان گیلان با بیان اینکه با توجه به دامنه فعالیت‌هایی که داریم و اطلاع رسانی نشده که از آن جمله حراج خرده فروشی است، افزود: حراج خرده فروشی قانون منع مداخله ندارد و همه شهروندان و کارمندان دستگاه‌ها می‌توانند در این حراج که از طریق سامانه ستاد الکترونیک دولت برگزار می‌شود و شرایط یکسان برای همه دارد، شرکت کنند.
موقری با بیان اینکه امیدواریم مشارکت در این حراج خرده فروشی بیشتر شود، تصریح کرد: دوبار این حراج برگزار شده و سومین حراج طی چند روز اخیر و به مناسبت ماه مبارک رمضان و عید نوروز برگزار خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه همه این‌ها کالاهای قاچاق هستند که وقتی به دست دولت می‌رسند با حواله‌ای که صادر می‌شود به صورت قانونی در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد، تاکید کرد: همه کالاهای قاچاق به جز مواد مخدر و مشروبات الکلی شامل می‌شود و در واقع هر کالایی که مجوزهای لازم را از ارگان های مربوطه اخذ کند، می‌توانیم در بازار عرضه کنیم.
موقری در پایان گفت: یک انبار استیجاری در لولمان داریم که با توجه به کمک‌های دکتر عباسی  استاندار محترم، همکاری مدیر کل دارایی، گمرک و اداره بنادر و دریانوردی انباری در بندرانزلی به محوطه ۱۰ هزار متر به صورت امانی در اختیار ما گذاشتند.


بازدید هیات عالی نظارت جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی از انبارهای این سازمان در گیلان
امیرحسین رضوی، رئیس هیأت عالی نظارت در سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی، حجت قاسمی، نماینده دیوان محاسبات در هیئت عالی نظارت، عباس پوریانی، حاکم شرع وعضو هیئت عالی نظارت و محمد مهدی چراغیان، عضو هیئت عالی نظارت و نماینده قوه قضائیه به همراه  احمدرضا موقری ، مدیرکل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی گیلان و هیئت همراه  با حضور در انبارهای این سازمان در گیلان از کلیه کالاهای در اختیار این سازمان بازدید کردن. سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی براساس قانون تشکیل آن وظیفه تعیین تکلیف کلیه اموال تملیکی دولت با رعایت توأمان حقوق مردم و صرفه صلاح دولت را برعهده دارد. برطبق قانون سازمان اموال تملیکی امین اموال دولت و حافظ حقوق مردم است. بر طبق قانون، هر گونه اموال و دارایی که طبق شرایط خاصی به مالکیت دولت در می‌آید باید در اختیار این سازمان قرار گرفته و تا تعیین تکلیف آن (فروش، واگذاری، استرداد و غیره) اداره و نگهداری این اموال برعهده سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی خواهد بود

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

لینک کوتاه خبر:

https://www.pezhvakeshomal.ir/?p=11334

اخبار مرتبط:

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها