به گزارش روابط عمومی و امور رسانه حفاظت محیط زیست استان گیلان، حمزه عشوری گفت : خانههای محیط زیست یکی از بسترهای اصلی برای مردمیسازی فعالیتهای این حوزه و فضایی برای گفتگو ، بحث و مطالبه گری است که منجر به افزایش دانش محیط زیستی مردم می شود و موجب حفاظت از محیط زیست می گردد.
وی افزود: در پایشهای صورت گرفته که با حضور رعنا محمدی رئیس گروه آموزش همگانی دفتر مشارکتهای مردمی سازمان و رئیس اداره آموزش و مشارکتهای مردمی اداره کل حفاظت محیط زیست استان گیلان از خانههای محیط زیست شرق گیلان در شهرستانهای لاهیجان، لنگرود ، رودسر و املش انجام گرفت،فعالیتها و برنامههای اجرایی مدیران خانههای محیط زیست از ابتدای افتتاح تاکنون مورد بررسی وپایش قرار گرفت.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گیلان افزود : در این نظارت میدانی همچنین از امکانات نرمافزاری و سختافزاری و زیرساختهای ۵ خانه محیط زیست در استان گیلان بازدید گردید و با گروههای مخاطب برنامهها ،گفتگو و تبادل نظر صورت گرفت.
عشوری اظهار داشت : مهمترین مساله برای ایجاد خانه های محیط زیست، آموزش همگانی و شناخت حفاظت محیط زیست است تا برای انجام هر اقدامی، مردم به شناخت و آگاهی در این زمینه برسند.
وی افزود : خانه های محیط زیست کمک می کنند تا آحاد مختلف مردم در این خانه ها حضور یابند و برنامه های آموزشی را بصورت عمومی و تخصصی فرا بگیرند و با فعالیت های زیست محیطی انجام گرفته بوسیله خادمین مردم در دولت مطلع شوند
لازم به ذکر است که در کشور حدود ۲۵۰۰ و در استان گیلان ۲۲ خانه محیط زیست افتتاح و به بهره برداری رسیده است .