حسین محمدیان در سومین روز از جشنواره بهار نارنج در شهر کومله لنگرود افزود: این غرفه ها به منظور عرضه محصولاتی که زنان سخت کوش ما تولید می کنند، فعال می شود و علاوه بر ارتقاء معیشت خانوارها به ایجاد اشتغال های خرد و خانگی هم منجر می شود.
وی ثبت ملی فرآورده های بهار نارنج را مستلزم سرمایهگذاری دانست و گفت: باید برای تولید این فرآورده ها برندسازی شده و با یک برند خاصی تولید و معرفی شود.
وی عنوان کرد: معاونت اقتصادی استانداری و حوزه سرمایه گذاری برای تحقق این امر کمک خواهد کرد و تسهیلاتی در اختیار سرمایه گذاران قرار می گیرد تا بتوانند این فرآورده ها را به صورت کشوری و جهانی ثبت کنند.
فرماندار شهرستان لنگرود نیز در این مراسم گفت: این جشنواره می تواند نمادی برای احیای سنت های بومی و دیرینه ای که به فراموشی سپرده شده است، باشد.
محمدرضا جلالی افزود: همچنین فرصت و فضایی است تا ارتباط مردم را با تولیدات محلی قوت بخشد، ضمن اینکه در این جشنواره ها زبان و لهجه های بومی و ورزش های محلی کهن نیز احیا می شوند.
در سومین روز از جشنواره بهار نارنج بازی های محلی همچون لافند بازی، سرود و موسیقی محلی اجرا و همزمان در ۷۰ غرفه انواع محصولات و غذاهای محلی با استقبال بسیار مردم عرضه شد.