سرهنگ مهدی پارسا در این جلسه در کانون بسیج رشت با اشاره به اینکه از مولفه های موفقیت رسانه جریان ساز، مقابله علیه فضاسازی های شوم رسانه ای دشمنان است، افزود: وقتی دشمنان در مواجهه با نظام اسلامی متحد و متفق عمل می کنند، رسانه های داخلی نیز باید در راستای دفاع از نظام و بسط عدالت طلبی در جهان تاثیر گذار باشند.
وی با تسلیت شهادت اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس و محکوم کردن این جنایت رژیم صهیونیستی بیان کرد: زمانی که رژیم نامشروع صهیونیستی تمام حقوق بین المللی را زیر پا می گذارد و در حوزه رسانه با پشتیبانی رسانه های جهانی نفرت پراکنی و یاس آفرینی می کند، نقش رسانه های نظام اسلامی باید در مسیر مقابله با هجمه رسانه ای غرب و صهیونیست ها با هم اندیش و جریان سازی منسجم باشند.
رئیس بسیج رسانه درادامه سخنانش از رسانه های استانی و کشور درخواست کرد: با اقتدار و به شیوه های حرفه ای و موثر، ید واحده باشند و در برابر این جریان منفوری که برای مقابله با ایران اسلامی ایجاد شده، آگاهانه ایستادگی کنند.
وی با اشاره به اینکه دشمن تلاش می کند از طریق فضای مجازی با ناکارآمد جلوه دادن نظام به تحریف های خود عینیت ببخشد، خطاب به رسانه ها اظهار کرد: گرفتار تحریف ها نشوید و این قدرت رسانه است که در درون جامعه به درستی روشنگری کند.
سرهنگ پاسدار پارسا با بیان مصداق هایی از اقتدار نیروهای نظام اسلامی در عرصه های گوناگون افزود: تعداد ما در جنگ تحمیلی با دشمن که کشورهای زیادی پشتیبانش بودند، تفاوت زیادی داشت و دشمن مصمم بود به زعم خود کشور را در هفت روز تحت سیطره قرار دهد که با ایستادگی جانانه رزمندگان اسلامی سرانجام بعد از هشت سال شکست خورد و آغاز گر جنگ معرفی شد و قدرت ما افزایش پیدا کرد.
رئیس بسیج رسانه گیلان با تاکید بر ناامید سازی و ایجاد فضای بی اعتمادی در جامعه ما از سوی دشمنان به خصوص در چارچوب اقدام های رسانه ای، عنوان کرد: در انتخابات ریاست جمهوری دشمنان تمام تلاش شان را عملیاتی کردند تا افکار عمومی در کشور برای شرکت در انتخابات بی انگیزه شوند و قدرت نمایی کردند اما رسانه ها داخلی و آگاهی مردم بزرگ ایران مانع از این فضا سازی ها شد.
در پایان این نشست اسامی برتر رسانه ای سال ۱۴۰۲ از نگاه مردم قرائت و لوح تقدیر و جوایزی به برگزیدگان اهداء شد.
حمید کامران، استاد کشوری گفتمان دینی
حمید کامران استاد کشوری گفتمان دینی امروز در نشست تبیینی “بصیرت عاشورائی، اختتامیه رویداد جرس” و معرفی رسانه های برتر سال ۱۴۰۲ از نگاه مردم عنوان کرد: روشنگری و کلام نافذ و بیان نقطه عطف اطلاع رسانی هنرمندانه و شایسته است.
حمید کامران با تکیه بر کلام بنیان گذار جمهوری اسلامی و فرمایش رهبر معظم انقلاب تصریح کرد: وجه تمایز انسان بیان است و در بیان موثر باید شرح صدر، قدرت سخنگویی و بصیرت داشت و این شاخصه موجب برجستگی بیان کننده و آگاهی دهنده است.
مشاور استاندار گیلان با تاکید بر کلام و نقش زینب کبری کبری “س” بعد از قیام کربلا خاطر نشان کرد: این که گفته می شود، کربلا در کربلا نبود اگر زینب نبود در واقع حقیقتی است که ایشان با خطبه های محکم و متقن، بیان نافذ و فصیح اجازه نداد خون امام حسین “ع”، قیام حضرت اباعبدلله و اهداف برادر بزرگوارش بر زمین بماند.
وی عنوان کرد: بیان نافذ خانم زینب کبری در بهترین جایگاهش – جهاد تبیین، جهاد زبان و روشنگری بود که عاشورا و کربلا را ماندگار کرد.
حمید کامران گفت: امروز دشمن از دین شما مایوس است زیرا دین ما و شما دارای امام و مقتدا و پیشوایی شایسته است در حالی دشمنان بعد از ارتحال حضرت امام “ره” شادی می کردند که جامعه ایران بدون مقتدا و پیشوا شده است و خبرگان در کوتاهترین زمان رهبری شایسته را انتخاب کردند.
به اظهار وی، قلم که خداوند به آن قسم یاد کرده و خبرنگاران اهل قلم و کتابت هستند، این قلم باید دارای اثر، نفوذ و ماندگاری باشد تا نسل ها از آن بهره مند شوند.
رسانه برتر سال ۱۴۰۲ از نگاه مردم معرفی شد
اسماعیل بلالایی مدیر کانون بسیج رسانه شهرستان رشت در مراسم اختتامیه رویداد جرس ۱ با موضوع «انتخابات» و رویداد جرس ۲ با موضوع «انتخاب رسانه برتر سال ۱۴۰۲ استان گیلان از نگاه مردم» با بیان اینکه رویدادهای جرس به دنبال جریان سازی رسانه ای سراسری بوده افزود: با توجه به تکلیف مقام معظم رهبری بر دوش رسانه ها در باب جهاد تبیین و انتشار اخبار امیدآفرین سعی کردیم تا بتوانیم در این خصوص به جریان سازی درست رسانه ای برای رسیدن به روایت اول و درست اخبار بپردازیم.
دبیر رویداد جرس با تاکید بر اینکه رسالت بسیج رسانه ریل گذاری و هم افزایی بین رسانه های در تراز انقلاب اسلامی است نفرات برگزیده اولین رویداد جرس با موضوع «انتخابات» را به شرح زیر اعلام کرد:
– خانم سارا شاکری از صدا و سیمای مرکز گیلان مقام اول
– آقای کامبیز بابایی مدیر کانون رسانه شهرستان لنگرود مقام دوم
– آقای بهرام قربان پور از خبرگزاری مهر مقام سوم
وی در خصوص دومین رویداد جرس – جریان رسانهای سراسری با عنوان «انتخاب رسانه برتر سال ۱۴۰۲ گیلان از نگاه مردم» گفت: این نظرسنجی با هدف ایجاد فضای رقابتی سالم بین رسانه ها و نیز جریان سازی رسانهای برگزار شد گفت: این نظرسنجی کاملا مردمی بوده و از ساعت ۰۰:۰۰ بامداد روز اول فروردین ۱۴۰۳ تا ساعت ۲۳:۵۹ روز ۱۵ فروردین با محوریت کانون بسیج رسانه رشت برگزار شد.
اسماعیل بلالایی با تاکید بر اینکه این نظرسنجی فقط بین رسانه های مجوز دار مکتوب (روزنامه، هفته نامه، ماهنامه و …) و مجازی (پایگاه های خبری) وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که دفتر مرکزی آنها در استان گیلان بوده برگزار شده است اظهار کرد: مخاطبان رسانه ها با ارسال نام یک رسانه که از نظرشان برتر بود به سرشماره پیامکی، رسانه مورد نظرشان را انتخاب کردند.
وی در ادامه با بیان اینکه فقط پیامک اول ارسالی از هر شماره موبایل منحصر بفرد مورد قبول سامانه بود و پیامک های بعدی جزو آرای باطله منظور شده است بیان داشت: در بین آرای باطله نام کانال های خبری فاقد مجوز نیز وجود داشت.
مدیر کانون بسیج رسانه شهرستان رشت با بیان اینکه در بازه زمانی ۱۵ روزه تعداد ۳۱۰۴ پیامک/رای به سامانه ارسال شده گفت: از این تعداد ۱۵۵ پیامک/رای باطله بود و در مجموع تعداد ۲۹۴۹ پیامک/رای صحیح بوده که نتایج زیر به دست آمد:
– پایگاه خبری آژیم از شهرستان تالش با کسب ۳۴۴ پیامک/رای به عنوان رسانه برتر سال ۱۴۰۲ از نگاه مردم انتخاب شد.
– پایگاه خبری صبح فومن از شهرستان فومن با کسب ۲۷۳ پیامک/رای به عنوان رتبه دوم رسانه برتر سال ۱۴۰۲
– پایگاه خبری گیل آمارد از شهرستان آستانه اشرفیه با کسب ۲۴۱ پیامک/رای به عنوان رتبه سوم رسانه برتر سال ۱۴۰۲
– هفته نامه ۴ دی از شهرستان فومن با کسب ۲۱۷ پیامک/رای به عنوان رتبه چهارم رسانه برتر سال ۱۴۰۲
– هفته نامه گیل رخ از شهرستان صومعه سرا با کسب ۱۲۷ پیامک/رای به عنوان رتبه پنجم رسانه برتر سال ۱۴۰۲
وی در پایان از تمامی فعالان رسانه ای خواست تا پیشنهادهای خودشان را جهت برگزاری هر چه بهتر این رویداد به دبیرخانه ارائه کنند.