مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گیلان:

برفعالیت تخصصی تشکلات کارگری، کارفرمایی و بازنشستگان تاکید کرد

در راستای هم اندیشی و تبادل نظر پیرامون مسائل کارگری و کارفرمایی جلسه‌ای با حضور سیاوش آقاجانی مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گیلان، حسن زاده مدیر روابط کار، مدیران تشکلات کارگری و کارفرمایی و انجمن‌های صنفی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گیلان، در راستای هم اندیشی و تبادل نظر پیرامون مسائل کارگری و کارفرمایی جلسه‌ای با حضور سیاوش آقاجانی مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گیلان، حسن زاده مدیر روابط کار، مدیران تشکلات کارگری و کارفرمایی و انجمن‌های صنفی برگزار شد.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گیلان در این جلسه با بیان اینکه توسعه هدفمند تشکلات از اهداف اصلی این اداره کل است بر فعالیت تشکلات کارگری، کارفرمایی و بازنشستگان در حوزه تخصصی خود، تاکید کرد.

وی از تشکلات استان بابت عملکرد خوب و رعایت الزامات، قوانین حوزه خود و به روز بودن مجامع تشکر و قدر دانی کرد.

سیاوش آقاجانی با اشاره به این که سیاست اداره کل استان افزایش شوراهای اسلامی کار بوده است گفت: از تمام ظرفیت‌ها برای افزایش شوراها استفاده کردیم و حتی به طرز بی سابقه‌ای برای تشکیل شورا، کارفرمایی را به دادگاه معرفی کردیم.

وی با اشاره به این که حضور بازنشستگان در شوراهای اسلامی کار ممنوع است گفت: شوراهای اسلامی کار را به سمتی بردیم که صرفا از ظرفیت کارگری استفاده کنند و برای بازنشسته‌ها کانون جداگانه بازنشستگان تشکیل دادیم.

سیاوش آقاجانی در بخشی دیگر از سخنان خود سیاست اداره را در حوزه روابط کار صیانت از نیروی کار، دقت در نظارت و آموزش‌ها معرفی کرد و گفت: تلاش ما بر این بوده که در عین حال که حق و حقوق کارگر رعایت می‌شود در حق کارفرماها نیز اجحاف نمی‌شود.

وی افزود: از ظرفیت آزاد شده بازرسان کار به واسطه شوراهای اسلامی کار، در حوزه نظارت و صیانت از نیروی کار استفاده کردیم.

مدیر کل با اشاره به حذف شمول مرور زمان گفت: در مجامع محدودیتی در صدور رای نداریم و اگر کارگری ۱۰ سال کار کرده و سنوات آن لحاظ نشده باشد و این مسئله قابل اثبات باشد از طریق مراجع این دستگاه پیگیری و رای صادر می‌شود.

وی با اشاره به سنگین شدن آرا افزود: از ظرفیت کارشناسان رسمی قوه قضائیه در صدور رای استفاده کردیم تا در حق کسی اجحاف نشود.

وی همچنین از وضعیت عملکرد اداره کل در حوزه روابط کار در موضوعات اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل، تشکیل شوراهای اسلامی کار، کاهش حوادث ناشی از کار و رعایت حق و حقوق کارگران بسیار خوب دانست.

مدیر کل در ادامه گفت: نگاه ما در حوزه سخت و زیان آور علمی بر اساس آلاینده سنجی است و با نظارت بازرسان کار و بهداشت انجام می‌شود.

در ادامه حسن زاده مدیر روابط کار استان گزارشی آماری از عملکرد حوزه روابط کار ارائه داد و گفت: تعداد ۶۱ انجمن‌ صنفی کارگری و تعداد ۱۰۷ انجمن صنفی کارفرمایی در سال ۱۴۰۲ دارای اعتبار و مشغول به انجام وظایف قانونی خود می‌باشند.

وی ادامه داد: به همت اداره تشکل‌های کارگری و کارفرمایی، همه شهرستان‌های استان دارای کانون کارگران بازنشستگان هستند و همچنین کانون کارگران بازنشسته استان نیز با انجام انتخابات در سال جاری دارای فعالیت قانونی می‌باشد.

حسن زاده همچنین افزود: کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار در سطح استان و همچنین تعداد ۴۷ شورا در سطح شهرستان‌ها مشغول به انجام وظایف قانونی خود می‌باشند.

وی با اشاره به اهمیت صیانت از نیروی کار در راستای توسعه کمی و کیفی تشکلات از برگزاری ۹۰۱ نفر ساعت کلاس آموزشی در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

ضمنا لازم به توضیح است کانون انجمن‌های صنفی کارگری کارگران ساختمانی در سطح استان و نیز کانون انجمن‌های صنفی کارفرمایی در حیطه وظایف و مسئولیت‌های قانونی خود، در حال مبادرت به خدمت رسانی به جامعه کارگری و کارفرمایی در سطح استان گیلان می‌باشند.

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

لینک کوتاه خبر:

https://www.pezhvakeshomal.ir/?p=10936

اخبار مرتبط:

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها