مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان:

اولویت ما در ایمن سازی، آموزش و ارتقای فرهنگ ایمنی است

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان با اشاره به برگزاری چهار همایش ایمنی در گیلان به مشارکت و حضور همه متولیان کار و تولید استان جهت حضور و برپایی این دست همایش های آموزشی و تبیینی در حوزه ایمنی کار تاکید کرد و افزود: ترجیح و اولویت ما در ایمن سازی، پیشگیری از بروز حوادث است که می‌توانیم با برگزاری این چنین همایش هایی به این مهم دست یابیم.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان، همایش تبیین قرارگاه آموزش ایمنی و توانمندسازی کارفرمایان به منظور کمک به ارتقای سطح ایمنی و بهداشت شغلی و توانمندسازی کارفرمایان کارگاه های زیر ۱۰ نفر با حضور «سیدصولت مرتضوی» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، معاونین وزیر، مدیران ستادی، کارفرمایان، نمایندگان تشکل‌های کارگری و ارتباط ویدئوکنفرانسی با ادارات کل استانی به همت مرکز تحقیقات و تعلیمات حفاظت فنی و بهداشت کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و کانون عالی کارفرمایی ایران در مجتمع فرهنگی تلاش آغاز شد.

سیاوش آقاجانی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان نیز به همراه مدیر روابط کار، رییس اداره بازرسی کار، بازرسان کار، مسئولان ایمنی و نمایندگان تشکلات کارگری و کارفرمایی گیلان به میزبانی انجمن شرکت های ساختمانی و تاسیساتی استان به صورت ویدئوکنفرانسی در این همایش شرکت کرد.

وی در حاشیه مراسم به تبیین اهمیت موضوع ایمنی در محیط کار پرداخت و گفت: تمام اقدامات و هزینه ها در حوزه ارتقای ایمنی کار اگر عالمانه و فنی صورت بگیرد در واقع نوعی سرمایه گذاری محسوب می شود که سودبخش خواهد بود.

آقاجانی با اشاره به برگزاری چهار همایش ایمنی در گیلان به مشارکت و حضور همه متولیان کار و تولید استان جهت حضور و برپایی این دست همایش های آموزشی و تبیینی در حوزه ایمنی کار تاکید کرد و افزود: ترجیح و اولویت ما در ایمن سازی، پیشگیری از بروز حوادث است که می‌توانیم با برگزاری این چنین همایش هایی به این مهم دست یابیم.

وی یادآور شد: مجوزهای صادره در حوزه ایمنی و تایید صلاحیت ها در راستای استاندارد سازی و با هدف کاهش حوادث کار صورت می‌گیرد و انتظار دارم کارفرمایان نسبت به اخذ به موقع مجوزهای مربوطه و همچنین رعایت الزامات قانونی در بحث ایمنی و بهداشت کار متعهدانه اهتمام داشته باشند.

آقاجانی تاکید کرد: در راستای صیانت از نیروی کار مسئولیت نظارتی داریم لذا مسئولان ایمنی باید ضمن داشتن تخصص های لازم دغدغه ارتقای سطح کمی و کیفی آموزش های مرتبط با ایمنی را داشته باشند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان در بخش پایانی سخنان خود گفت: بیش از ۵۰ درصد حوادث منجر به فوت در کارگاه های ساختمانی رخ می دهد که عمدتا جزء کارگاه های زیر ده نفر محسوب می شوند لذا تمرکز ما در انجام آموزش های ایمنی و نظارت های پیشگیرانه در این کارگاه ها باید بیشتر باشد.

گفتنی است؛ مقاوله نامه ایمنی و بهداشت شغلی شماره ۱۵۵، آخرین مقاوله‌نامه سازمان بین‌المللی کار است که جمهوری اسلامی ایران به آن پیوسته و از هجدهم بهمن ماه ۱۴۰۲ توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اجرایی خواهد شد.

 در این مقاوله‌نامه و سند الحاقی آن، به آموزش و آگاه‌سازی کارفرمایان نسبت به اهمیت رعایت اصول ایمنی کار تاکید شده و مسئولیت ایشان در زمینه پیشگیری از حوادث و بیماری‌های شغلی تبیین گردیده است.

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

لینک کوتاه خبر:

https://www.pezhvakeshomal.ir/?p=10626

اخبار مرتبط:

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها